De afgelopen week kreeg ik een tip van een kennis van mij om mij in te schrijven op deze website, om op de hoogte te blijven van verschillende sportwedstrijden zoals:"voetbal, tennis, paardensport, golf, schaatsen." Ook musicals en pop-evenementen zijn er te vinden. Het is allemaal mogelijk in combinatie met vlieg- bus- en stedenreizen.

Het mooie is als je bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd wilt bijwonen zoals de champions league, het Engels voetbal of het Spaans voetbal dat het via deze website erg goed te organiseren valt. Je wordt als een VIP behandeld en hoeft na een booking nergens meer naar om te kijken. Business seats en skyboxen zijn er ook allemaal te regelen.

Toevallig is die kennis van mij meer ge├»nteresseerd in musicals en heeft zij eerder via de website deelgenomen aan de reis naar Broadway. Het was helemaal top georganiseerd, kreeg ik te horen. De beste stoelen op de eerste rang waren geregeld en het was het geld allemaal waard.

Die kennis van mij blijft via de website snel op de hoogte wanneer er een event gaat plaatsvinden. Dit gaat allemaal via de nieuwsbrief na inschrijving. Zelf wil ik ook graag op de hoogte gehouden worden, maar dan met name van de popconcerten.

Heb je zelf al eens willen golfen op een wereldberoemde golfcourse (The Old Course), het is allemaal mogelijk. Of ben je meer een persoon die ge├»nteresseerd is in de paardensport, dan is de Royal Ascot vast iets voor jou. In ieder geval is het allemaal een hele happening om bij te wonen.

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK