Een verzameling van leuke, grappige en leerzame weetjes zijn hier te vinden. Altijd leuk om een weetje te opperen in een gesprek in de kroeg of vriendenkring.

Als je honger hebt dan knort je maag, hoe komt dat?

UITLEGDe langste komkommer ooit gemeten heeft een lengte van 119,38 cm.

De komkommer werd gekweekt door Clare Pearce (UK). In augustus 2010 werd de komkommer van Armeense soort (Cucumis melo flexosus) in Peterborough gemeten.
Vrouwen krijgen zin in sex na het eten van kaas.

UITLEGIeder uur worden 1 miljard cellen vervangen in een menselijk lichaam.

De cellen die oud of dood zijn worden vervangen door nieuwe cellen, zodat jaarlijks gezien het hele lichaam uiteindelijk vernieuwd is aan cellen. Dit gebeurd van top tot teen in het lichaam bij alle weefsel structuren.
Ochtendseks geeft jouw dag een vrolijke kleur

UITLEGVan lachgas ga je niet lachen.

Lachgas geeft een kortdurende roes en bij een grote hoeveelheid kan het hallucinerend werken. Je krijgt er geen echte schaterlach van, je gaat er wel lijp van uit je ogen kijken haha.
Waar ligt de oorsprong van "de kat uit de boom kijken"

UITLEGDe laagste buitentemperatuur ooit gemeten op aarde is -89,2 graden Celcius

Deze temperatuur is op 21 juli 1983 onder natuurlijke omstandigheden gemeten in Antartica door Vostok (Russisch weerstation)   
Ben jij ook zo'n Twitter en Facebook junkie?

UITLEGEen mannetjes slang heeft 2 penissen.

Tijdens het paren is het afhankelijk van de ligging welke penis de slang gebruikt. Ligt hij links van het vrouwtje gebruikt hij de penis die het makkelijkst gaat. Ligt hij rechts van het vrouwtje dan is het andersom. De penis die niet gebruikt wordt tijdens het paren kan ook gebruikt worden als een weerhaak voor extra grip. De linkerpenis is verbonden met de linkerteelbal, de rechterpenis met de rechterteelbal. Tijdens het paren ligt het vrouwtje op de buik met de kont omhoog.


Meten is weten

UITLEG

De meeste piercings gezet in één sessie bedraagt een hoeveelheid van 3900 stuks op een lichaam.

Deze hoeveelheid is bereikt door Tyson Turk en Chris Elliot (beiden uit Amerika). De sessie duurde 7 uur en 46 minuten lang. Het tweetal had al eerder een record op naam staan met een hoeveelheid van 3100 piercings, maar zij wilden het record toch nog een keer verbreken. Tevens was het een ideale manier om hun piercing studio te promoten.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK