Begin jij er aan?

Heb jij voor jezelf eens zitten overwegen om aan een seksdate te beginnen? Dan ben je niet de enige. Zelf heb ik meerdere malen in gedachten met het idee rondgelopen zo'n date uit te proberen. Na verschillende relaties gehad te hebben die uiteindelijk allemaal stuk liepen vond ik het wel genoeg. Voor mij geen vent meer in huis als relatie. Nee, je bent welkom voor heerlijke seks en daarna wegwezen, een heerlijk idee is dat. Om dit te kunnen realiseren ben ik eerst gaan kijken of ik bij normale chatsites een seksdate voor elkaar kon krijgen. Mijn ervaring is dat de interesse op algemene chatsites ruim is maar met vooral "foute"mannen wat uiteindelijk teleurstellend bleek. Toch had ik voor mijzelf een drempel om aan inschrijving van een echte seksdate website te beginnen en waarom? Er hangt nog steeds een taboesfeer rond het hebben van een seksdate en er zit een betaling aan vast met credits. Binnen mijn vriendenkring kan ik niet zomaar zeggen dat ik het afgelopen weekend heerlijk een seksdate heb gehad. Nee, dan wordt er wel raar gekeken naar mij met nog net niet de bekende wijzende en oordelende vinger. Wanneer je verteld dat het contact via een normale chatsite tot stand gekomen is ligt het begrip hoger. Uit nieuwsgierigheid ben ik toch op het internet wat gaan rondsnuffelen wat er allemaal op de markt te vinden is met name omdat voor mij de normale chatsites een teleurstelling brachten. Er is een ruime hoeveelheid aan websites te vinden op het internet om je aan te melden voor een seksdate, zelf heb ik hiervoor rustig de tijd genomen voordat ik tot een keuze kwam.

Website keuze...

Mijn keuze is gevallen op Zoek-en-vind een pakkende titel vond ik zelf. Ik ben op zoek naar een date en kan hem daar vinden. In vergelijking met andere websites op het internet vond ik de kleur van deze website pakkend. Een zachtroze kleur en een nette overzichtelijke opzet van hoe de website in elkaar gezet is daar hou ik van. Geen poespas gewoon plain waar het om draait. Normaal betaal ik niet graag voor een service van een website omdat ik geld maar één keer kan uitgeven, maar in dit geval maak ik toch een uitzondering. Nu ik eenmaal de stap gezet had moest ik er ook volledig voor gaan vond ik zelf dus credits kopen. Inmiddels zijn er tijdelijke acties met gratis credits zodat je de website een keertje kan uitproberen.

Profiel aanmaken...

Het profiel aanmaken is in een paar stappen gebeurd en ik dacht laat ik maar snel even wat neerplanten aan tekst en kijken hoe de reacties zijn. Dit viel tegen vond ik zelf, er kwamen wel wat reacties op mijn profieltekst maar nou niet direct de reacties die een  interessante seksdate leveren. Zonde van mijn tijd en geld dacht ik en zo ongeduldig als ik ben had ik bijna de het account stopgezet. Gelukkig kwam er eerst nog een gedachte in mij op om naar de profielen van andere meiden te kijken voordat ik ging wissen. Al snel zag ik wat ikzelf fout had gedaan zij maakten er werk van en deden er moeite voor om er iets bijzonders van te maken met nette teksten en mooie foto's. Ik dacht dat is het, ik moet mijzelf meer te koop zetten om een heerlijke seksdate voor mekaar te krijgen. Ik heb eerst de tijd genomen om mijn profielteksten fatsoenlijk neer te zetten zonder spelfouten en met nette volzinnen. Met name heb ik verteld hoe ik in elkaar steek (o.a. dat ik ongeduldig ben) en wat mijn wensen zijn tijdens zo'n seksdate. Duidelijkheid verlaagd een teleurstelling op het moment dat het tot zo'n date komt dat weet ik inmiddels uit ervaring. Toen ik eenmaal tevreden was met mijn profiel ben ik een aantal foto's van mijzelf gaan opzoeken en heb ik zelfs extra nog uitdagende foto's gemaakt om deze te publiceren op het profiel. Ik kan je vertellen dat sindsdien de reacties torenhoog waren en vanaf dat moment had ik heerlijk een luxe positie. Ik kon zelf kiezen met wie ik heerlijke seks zou hebben en dat is toch waar het om draait op zo'n website. Normaal op straat bestaat die luxe niet mensen kijken wel naar mij maar dat ik nou aangesproken wordt door wildvreemden niet echt.

Andere profielen bekijken...

Ik sta er eigenlijk van te kijken hoe gemakkelijk een seksdate te regelen is. Je kijkt naar de reacties op jouw eigen profiel en klikt op een reactie die je interesseert. Veel reacties vallen af omdat het leeftijdsverschil te hoog is of de profielfoto bevalt niet. Vervolgens bekijk je het profiel van de ander die wel interessant is (in mijn geval een man) en kijk goed naar de wensen en verwachtingen van die persoon. Het grappige is dat er echt mensen zijn met dezelfde interesse in het profiel (buiten de seks). Eigenlijk heeft iedereen vooral hetzelfde doel en dat is heerlijk intiem contact hebben. Bevalt de persoon dan maak je een afspraak en ga je op date zo simpel is het. Lekker ongecompliceerd en iedereen weet waar die aan toe is.

Op date...

Inmiddels ben ik meerdere keren op date geweest en iedere keer is de eerste 5 minuten wel een beetje raar omdat je aan elkaar moet wennen. Het scheelt enorm dat je van elkaar een profiel gezien hebt wat echt drempelverlagend werkt voor beide partijen en gespreksstof geeft. Het resultaat is wisselend, soms heb ik echt heerlijke seks en soms minder maar seks heb ik gegarandeerd en dat is top.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK