Ochtendseks geeft jouw dag een vrolijke kleur

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je de dag gezonder en gelukkiger doorkomt wanneer de dag begint met een heerlijke vrijpartij. Jazeker ochtendseks is goed voor je!!!

Hoe komt dit nou?

Gedurende de nacht lig je heerlijk te dromen en komen de geilste ideeën naar boven. Je bent bijvoorbeeld jouw droomvrouw aan het kussen en verwennen en op het moment dat deze spannende dame op jouw avances ingaat streel je je partner die naast je in bed ligt. Je merkt dat jouw partner positief reageert en je houdt de ogen gesloten. Samen ontstaat een heerlijke vrijpartij terwijl de ogen gesloten blijven. Jouw droom komt zo tot leven en je begint je ochtend in een heel andere dimensie en je voelt je topfit.

seks in de ochtend maakt jouw dag goed

Ochtendseks is de ideale workout

'S ochtends tijdens het sporten verbrand je normaal de meeste calorieën. Door stevig ochtendseks te hebben verbrand je ook enorm veel calorieën, daarbij komen de spieren lekker los. Het hart moet flink werken en veel slagen maken wat goed is voor de bloedsomloop en zo de kans op hart en vaatziekten verlaagt. Dit verhaal gaat natuurlijk niet op wanneer je voor de volle 2 minuten er tegenaan gaat. Vanaf 10 minuten en langer bereik je het echte resultaat. Een uitgebreide vrijpartij staat ongeveer gelijk aan 10km hardlopen. Ik weet wel welke keuze ik maak.....

Met ochtendseks versterk je het imuunsysteem

Door in de ochtend seks te hebben maakt jouw lichaam oxytocine aan wat de intimiteit met je partner vergroot. Het niveau van IgA gaat omhoog, een antilichaam die het lichaam beschermt tegen het krijgen van een infectie. 2 tot 3 keer in de week seks hebben geeft het beste resultaat voor het imuunsysteem. Zo kan je gemakkelijker een verkoudheid of griepvirus weerstaan.

Ochtendseks geeft een boost aan oestrogeen

Door het hebben van een lekkere vrijpartij in de ochtend komen allerlei chemische stoffen vrij in het lichaam. Oestrogeen is er een van, het zorgt ervoor dat de tint en textuur van de huid verbeterd. Dit is goed tegen het krijgen van rimpels, ook de conditie van het haar gaat vooruit. Oestrogeen maakt de botstructuur sterker, in totaal krijg je het effect dat je straalt in de ochtend.

Ochtendseks verhoogt jouw relativeringsvermogen tijdens een saaie werkdag

Ben je niet helemaal tevreden op het werk doordat jouw baas vervelend is, de werkzaamheden zijn saai en de hoeveelheid aan werk valt niet meer te overzien? Denk dan terug aan die mooie droom in de ochtend die werkelijkheid werd. Denk terug aan de vrijpartij en de hoeveelheid energie die in bed rondspatte. Gebruik die positieve gedachten om het werk voort te zetten, je zal merken dat er vanzelf een glimlach tevoorschijn komt en dat je het werk weer aan kan.

Terug naar weetjes


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK