goede daad

Goede DAAD, deze week

Dagelijks als ik het nieuws kijk dan denk ik wat is er toch een hoop ellende in de wereld. Al die negatieve informatie overheerst de algemene stemming. Dit vind ik jammer want er is juist zoveel moois in de wereld en dat gebeurd ieder dag om ons heen. Meestal staan we niet stil bij al het moois, het wordt over het algemeen als normaal beschouwd.

Verbeter de wereld begin bij jezelf is een wijze uitspraak. In zekere zin klopt dit ook, maar vaak lijkt het meer een natte kreet dan dat er echt iets mee gedaan wordt. Ik ben benieuwd wat jouw bijdrage is aan positiviteit in algmene zin. Wat beteken jij voor een ander?

Een goede daad verrichten is een heel mooi gebaar en wordt meestal erg gewaardeerd. Heb jij deze week een goede daad verricht en wil jij dat hier delen? Het mooie is dat de goede daad die jij verricht hebt al een positief iets is. Jouw goede daad maakt het nog positiever door deze hier op te schrijven. Anderen kunnen jouw goede daad lezen en zien dat er positiviteit in hun woonplaats aanwezig is, daar wordt eenieder vrolijk van.

Noteer het formulier hieronder welke goede daad jij deze week verricht hebt. Deze wordt later op de webpagina toegevoegd.Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK