Allesdivers is een website welke bedoeld is als informatief en entertainend, zodanig dat de bezoeker zich prettig voelt. 

Er zit veel zorg en aandacht in de content van de website en de content wordt op een juiste wijze samengesteld en zo actueel mogelijk neergezet.

Wanneer de informatie niet meer volledig of juist is, wordt het op prijs gesteld dat de webmaster ge├»nformeerd wordt hierover (allesdivers@hotmail.com). Er kunnen geen rechten ontleend worden bij een constatering van fout geschreven content.

Beweringen en meningen, geuit in de artikelen en mededelingen op deze site zijn van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) van de webmaster of internetprovider.

De webmaster van Allesdivers is niet aansprakelijk voor elke vorm van directe/ indirecte schade van welke aard dan ook, ontstaan door het gebruik van de website http://www.allesdivers.nl.

De informatie op deze website mag ongeacht de verschijningsvorm, niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster van Allesdivers.   

Op de website Allesdivers staan links naar andere websites. Deze websites worden niet door Allesdivers beheerd en Allesdivers is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK