MASSEREN 

Wat kan er heerlijker zijn dan je geliefde, vrienden, je kinderen, huisgenoten of familie eens te masseren. Een bepaalde persoon te laten ontspannen, te laten voelen hoe het is om eens even niet gestresst te zijn. Hoe je masseert hangt af van de soort massage die je geeft.

Het kan zijn een ontspannende massage of juist een opwekkende massage. Het mooist met je partner is de sensuele massage.

Door je regelmatig te laten masseren blijft de doorbloeding goed en verdwijnt de stress. Dit is beter voor het kwaliteit van leven en helpt het mee aan een gezonde levensstijl.

Iedereen kan leren goed te masseren, neem er rustig de tijd voor en bereid je goed voor.

In dit ebook staat beschreven: alles over, masseren, massage, ontspanningsmassage, hotstonemassage, gezichtsmassage, rugmassage, voetenmassage, dijenmassage en meer!


  Zelf Tatoeëren 

Een tatoeage is een versiering van het lichaam met onder de opperhuid aangebrachte inkt. De term tatoeage komt waarschijnlijk van het Tahitiaanse woord tatu, dat streep of vlek betekent.

De tattoo kent een lange geschiedenis. In Egypte werden op vele mummies tatoeages gevonden. Een voorbeeld hiervan is de mummie van een Egyptische prinses die 2000 jaar voor Christus leefde. De Maori (de oorspronkelijke inwoners van Nieuw-Zeeland) hadden gelaatstatoeages, welke rijk aan betekenissen waren.

Tatoeëren in het Westen heeft zijn oorsprong in Polynesië en in de ontdekking van tatu, wat door de achttiende-eeuwse ontdekkingsreiziger Captain Cook op schrift werd gesteld. Zo werd deze Polynesische praktijk populair onder Europese zeelieden en zorgde voor de verspreiding door de westerse samenlevingen in het algemeen.

Binnen deze cursus wordt u wegwijs gemaakt over het tatoeëren van begin tot eind. Of het nu gaat om de machine-instellingen, de naaldafstelling, het kleurenschema en daadwerkelijk de lijnen zetten alles wordt behandeld.

Deze curus is echt leuk om te doen eerst begin je op oefenhuiden te tatoeëren en het is helemaal leuk als je daadwerkelijk een tatoeage mag plaatsen bij een persoon die je achteraf gezien heel erg dankbaar is. De cursus en aanschaf van materialen kosten geld in het begin, maar dit verdien je uiteindelijk terug wanneer je betaald gaat tatoeëren. De kosten zijn daarom goed te overzien. De cursus is geschreven door een ervaren vakman die echt de kneepjes van het vak beheerst. De enige grens is je eigen fantasie om een ontwerp te maken hiermee bedoel ik de hoeveelheid creativiteit die je bezit. Dit is per persoon verschillend.

Ik wens je veel succes en plezier als beginnend tatoeërder........

Kijk ook op: Populaire tattoo voorbeelden


Heerlijk tapas maken........

 

Het woord tapa is eigenlijk een Spaans aperitief. Het is een eetlustopwekkend hapje dat samen met een alcoholhoudend drankje geserveerd wordt voordat de daadwerkelijke maaltijd aanvangt. Het maakt eigenlijk al dat je in de juiste stemming en sfeer komt en het past bij het gerecht wat erna volgt.

Wanneer praten we nou over een goede tapa? Een goede tapa is niet alleen lekker, want ieder gerecht hoort lekker te zijn. Goede tapas zijn gezond en er zijn de juiste producten bij gebruikt.

Om dit te bereiken heeft Chefkok Erik Bronsema zich hierin verdiept en verschillende tapas menu's getest. Uiteindelijk heeft hij zo een aantal tapasgerechten zelf samengesteld die ook vrij eenvoudig aan te leren zijn. Zo kunt u in de huid van een chefkok kruipen en de mensen die bij u op bezoek langskomen verrassen met tapas van uitmuntende kwaliteit. Zijn bevindingen wil deze chefkok graag met u delen en om zo duidelijk mogelijk zijn kennis aan u over te kunnen dragen gebruikt hij deze

videocursus 

Tijdens deze cursus wordt vanzelf duidelijk dat tapas niet duur hoeven te zijn. Het kost niet veel tijd deze te maken en het is vrij eenvoudig dit aan te leren. Dit komt uiteraard wel door de duidelijke video die hier gebruikt wordt. Deze is zo gemaakt dat als je dezelfde stappen volgt de heerlijke tapas tevoorschijn komen. Met de hulp van deze chefkok bent u verzekerd van een geslaagde tapas avond kijkend naar het eten. Voor de sfeer en ambiance moet u uiteraard nog zelf zorgen om de avond top te krijgen. Heel veel succes en veel kookplezier......

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK